top of page

Вдъхновения

Важно е да знаеш
дали в момента имаш нужда от изгубени цивилизации, самотен остров, огнена пустиня,
обладаваща джунгла, древни храмове, мистични ритуали, или влакче в увеселителен парк…
Създаването на едно пътешествие е процес с етапи: да си го представиш, да подбереш най-
подходящото за теб и да го преживееш. Макар това да са само 3 фази, в тях има безкрай нюанси и
е важно всяка частичка от пътя да е изготвена с лекота и щастие, за да може накрая
пътуването и създадените спомени да надминат първоначалните ти очаквания. Всичко това е като магия и ние я случваме заедно. Това е нашата работа, а заедно ще реализираме мечти.

denver-colorado-homepage-zipline-tours-p8nuey7lyu48djhq5ld1sxkinsfseu2tyxl6i5hr80.jpg
 Детето в Мен:

Когато избираме дейности по време на пътуване, които ни носят радост на тялото (докато умът е изцяло изключен), ние всъщност най-добре си почиваме и се зареждаме с най-голямо количество енергия. Например – посещението на увеселителен парк, езда, спускане с въжена линия, гмуркане, общуване с животни и много още. Тук спадат и туровете-преживявания: например да направиш свой шоколад, да сготвиш екзотично ястие, да научиш фолклорен танц, да оплетеш кошница… Когато тялото е свободно, душата лети… и това хората описват като щастие. Смисълът на пътуването е да ни освободи и зареди с енергия.

„За където и да решиш да пътуваш, тръгни с цялото си сърце.“ – Конфуций

Духът в Мен:

Без значение дали се занимаваш с енергии или не – за всеки е ясен израза леко ми е на душата. Когато се избират дейности за душата, ефектът е хармонизиращ и успокояващ. Предвид стресиращото ежедневие на града, където буквално сме потопени в емоционалната и ментална вълна на милионите хора около нас, добре е твоето пътешествие да включва елементи с висока енергийна стойност: джунгла, гора, масаж... Затова нашите групови пътувания винаги включват медитации за всеки, който иска да се възползва и от това. Посещението на спектакли с песни и танци също действа вдъхновяващо на душата. Но най-вече – посещението на силно енергийните места на планетата. 

Jungle Mountain View
bojnice-castle-1603142898.jpg
Разумът в Мен:

Част от нас иска да научава нови неща когато пътува, да се любува на човешките постижения, да изследва различен фолклор и традиции, да се изненадва от музеите на бъдещето и да потъва в цветната история.

Най-често това наричаме културни обиколни пътувания и те включват посещение на храмове, дворци, катедрали, музеи.

Хората са много любопитни и обикновено искат да получат цялата информация за новите места - било то за инките в Перу, рицарите от дворците, легендите за храмовете или просто пленяващата история на всеки град, надничаща от детайлите на арихитектурата, традициите, малките магазинчета запазили духа на миналото или мислите на някой местен, който разказва историите на предците си на по чаша топло кафе. 

Емоциите в Мен:

Тъй като емоциите са най-предизвикателната част от живота и най-много ни изморяват понякога в ежедневието, хората имат нужда от почивка. Затова плажните дестинации са бумът на 20 и 21 век. С този вид пътуване също опциите са няколко.

1. Спокойствие на Плажа - това е подходящ вариант за всеки, който иска да се наслажава на бели плажове, тюркоазени нюанци на водата, плуване с шасрени рибки и големи морески костенурки или просто коктейл на плажа с любимата ти книга.  

2. Спокойстие сред природата - можеш да избереш да отидеш някъде сред горите или джунглите и да се наслаждаваш на спокойстие и връзка не с интернет, а със самия себе си с помощта на природата.

3. Комбинирано пътуване - пътуване, в което ще бъде избран и друг компонент с почивка за няколко дни за финал преди завръщането ти у дома.

The-Kayon-Jungle-Resort-Ubud-Exterior.jfif
zen-of-writing-2d.png
Пътувания към Себе Си:

Ако искаш да си почиваш и още повече емоционално, препоръчваме да пробваш и друг вид Пътувания - към Себе Си.

Можеш да ги намериш тук:

bottom of page