top of page

Индивидуални Пътувания и Групи

Весело приключение може да се създаде в компанията на приятели или с индивидуално пътуване, направено специално за теб, твоите мечти и желания. Тук може да разгледаш нашите предложения за групови пътувания, а ако искаш да пътуваш само с близки хора, ни звънни за да създадем твоя портал към света. Ние познаваме лично над 90 дестинации на всички 7 континента, които сме разработвали с любов и осъвременявали през времето.

Image by Nadine Marfurt

Аржентина и Уругвай

16 - 30 Октомври 2024

Каним те на едно приключение изпълнено с красота, могъщи планини, масивни водопади, космополитни столици, танго и още много. Ще станем част с водата на Игуасу, ще се слеем с красотата на аржентинска Патагония, ще плаваме сред 80-метровите ледници, след което ще се пренесем в град Ушуая, разположен в най-южната точка на света.

 Добре дошъл на края на Света.

Грузия и Азербайджан

                             15 Април - 29 Април 2024 г.

В чест на 30 рожден ден на Трансатлантик Травъл тази година, правим поредица от изключителни пътувания и започваме с тези две нестандартни дестинации, едно огнено, духовно, забавно и обогатяващо приключение. 

Азербайджан е страната на огъня и там той ще е на почит, а в Грузия ще наблегнем на неверочтната природа и свързването с земя и етер. 

Програмата е разделена на части и всяка от тях дава своите богатства.

8eb7adf8567f29ed273fdb5cba05ee0b.jpg
desktop-wallpaper-gates-of-heaven-bali-vintage-bali-gates-of-heaven-bali-culture.jpg

Бали

Островът на Боговете 11 Окт. -23 Окт. 2023 г.

Бали, най-известният остров в Индонезия, е мечта за много хора - заради неговата невороятна растителност, тропически плажове, свещени храмове и приветливи, усмихнати хора. Това е едно от най-посещаванияте места в света и ние ще се докоснем до неговите забележителности, но сме се постарали и да открием най-добре пазените му тайни - далеч от тълпите... само за отбраните...

bottom of page